Ons verhaal

In 2001 werd ELTA BVBA opgericht door de broers Mehmet en Halil TASLIDERE.
Het startschot voor Elta werd gegeven met 1 ploeg van 2 man om opdrachten uit te voeren voor diverse aannemers in diverse regio’s.
In 2005 opende Elta in Gent een nieuwe kantoor, tegelijkertijd huurde men in Lede een magazijn. De eerste aanwerving van een bediende werd ook een feit om zo de administratieve expansie op te volgen. Er werd gestart met de keuken als bureau, zoals dat geldt voor veel startende ondernemers.

Elta was als kleine aannemer zeer flexibel en scoorde goede cijfers door de geleverde prestaties. Door deze goede punten was de expansie van ELTA uiteindelijk gestart en was het bedrijfsmotto “Quality is no Coincidence” geen loze belofte.

In tussentijd zijn wij uiteraard niet ter plaatse blijven trappelen, want stilstand betekent achteruitgang. Integendeel, wij zijn steeds blijven investeren in ICT en wagenpark. Dit heeft geleid tot de huidige teamsamenstelling van ongeveer 41 medewerkers. Nu is ELTA uitgegroeid tot een succesvolle aannemer met een erkenning klasse 6, die diverse opdrachten uitvoert voor rioolbeheerders.

IMG_0079

Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat iedere medewerker een VCA attest heeft behaald.
Wij zetten ons dus continu in voor de integratie van onze werknemers.

Recentelijk werd Elta niet enkel en alleen een VCA* gecertificeerd bedrijf maar ook een ISO9001:2008 gecertificeerd bedrijf.
In januari 2012 opende Elta een volledige nieuwbouw in Wetteren die grotendeels door onze eigen werknemers gerealiseerd was.
Door de groeiende vraag naar rioolrenovaties heeft Elta in 2016 beslist om deze aan zijn activiteiten toe te voegen. De vraag naar sleufloze rioolrenovatie is te wijten aan ons huidige economische klimaat, waarbij alles steeds goedkoper, sneller en beter moet gebeuren.


 Elta_20170428_161019_001

LID BIJ