Injectietechnieken

Probleemstelling

Rioolschachten en mangaten lijden vaak aan scheurvormingen, holtes en insijpelend water. Hierdoor komt de levensduur van mortels en coatings in gevaar.

Oplossing

De probleemverschijnselen zoals scheurvormingen, holtes en insijpelend water kunnen door injectietechnieken verholpen worden. De injectietechnologie biedt zowel in technisch en economisch oogpunt een zeer efficiënte oplossing.

Injectietechnologie kent een groot gamma aan pompsystemen en injectieproducten. Afhankelijk van het toepassingsgebied kan Seico voor u het meest passend systeem aanbieden. Seico werkt met de nieuwste en hoogwaardigste injectieproducten.

 

 
 

Injectieproducten

De injectieharsen kunnen op polyurethaan- of op epoxybasis vervaardigd zijn. Afhankelijk van de situatie gebruikt men het geschikte hars.

Om het hoofd te bieden tegen waterinfiltratie onder druk, is het gebruik van injectietechniek zeker aangewezen. In deze omstandigheden wordt met een snelschuimend injectiehars gewerkt. Het product verandert in aanraking met water in schuimachtige materie. Hierdoor wordt het watervloed snel en tijdelijk gestopt. Wegens de openstructuur kan er nadien een elastische afdichtende hars geïnjecteerd worden die voor de definitieve dichting zorgt.

Klik hier indien u meer informatie wenst over onze injectietechnieken